OVER HANNIE’S

Uit de liefde voor koken en lekker eten groeide de droom om onze passie met anderen te kunnen delen. Lang hebben we gezocht naar een concept dat te combineren is met onze job en het drukke gezinsleven. Met drie jonge zonen in huis weten we als geen ander hoe hectisch het dagelijks leven kan zijn. Toch zal je hier in huis geen voorverpakte maaltijden uit de supermarkt vinden, maar wel verse ingrediënten en veel afwisseling op het bord. Bij Hannie’s houden we ervan om zo veel mogelijk zelf in huis te bereiden. Zo weinig mogelijk kant en klare ingrediënten, zo veel mogelijk zelf gemaakt, dat is waar Hannie’s voor staat en wat ons anders maakt dan zo vele anderen.

About Image 1
About Image 2
About Image 3
About Image 4
About image

Uit deze filosofie werden de eerste maaltijden via flavr.be aangeboden. En zo groeide ook het idee een eigen zaak met meer mogelijkheden te beginnen. Hannie’s was geboren. Je kan bij ons elke week een nieuw menu verkrijgen. We proberen elke dag een gerecht met vlees en een vegetarische variant aan te bieden. Onze gerechten zijn gebaseerd op recepten uit alle hoeken van de wereld en volgen de seizoenen. We brengen geen “dieetkeuken” maar gerechten die passen binnen een gezond en evenwichtig voedingspatroon. We hebben een eigen moestuin en werken in het seizoen zo veel mogelijk met zelf verbouwde groenten en kruiden. Ook proberen we rekening te houden met allergieën. Dit dient wel altijd op voorhand doorgegeven te worden.

Bij Hannie’s haal je de gerechten na bestelling koud af in een wegwerpverpakking om zo thuis op te warmen. De verpakking is geschikt voor de oven (gesealde verpakking tot 200°C) of voor de microgolfoven. Ook is het mogelijk op voorhand je eigen potjes binnen te brengen. De betaling kan cash of via de smartphone met ja bank app gebeuren. Afhalen kan steeds na afspraak. Bij voorkeur zal dit gebeuren tussen 16u30 en 18u30. Voor lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden met verse en kwalitatieve ingrediënten maken we hier graag tijd. Toch kan je er in de supermarkten niet om heen. Het aanbod aan voorverpakt eten, dat toch minder voedzaam en lekker is dan vers bereide gerechten, is enorm. Graag willen we een andere optie bieden voor wie het zelf te druk heeft of gewoon geen zin heeft om in de keuken te staan.